Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 16:33
Solskjær synes attituden er elendig: United træffer beslutning om salg af målmand

Football Insider skriver, at Manchester Uniteds trænerstab er alt andet end imponerede over Dean Hendersons attitude.


- Det kommer til at ske en dag, og jeg ved, det kommer til at ske, så jeg kommer bare til at fortsætte med at arbejde hårdt dag ind, dag ud, til min tid er kommer. Jeg er født 100 procent klart, er Dean Henderson citeret for at sige denne onsdag om sine chancer for at blive førstevalg for Manchester United og det engelske landshold på sigt.

Selvtilliden fejler intet for den 24-årige Manchester United-keeper, og det er bestemt ikke første gang, at han har udtalt noget lignende. Problemet er måske bare, at englænderen har lidt for høje tanker om sig selv, selvom der ingen tvivl er om, at talentet er stort.

Ifølge Football Insider er det tilfældet. Mediet skriver i dag, at Manchester Uniteds trænerstab, inklusiv Ole Gunnar Solskjær, er alt andet end imponerede over målmandens attitude, og derfor er Henderson faktisk havnet på klubbens salgsliste denne sommer.

Det er David de Gea sådan set også, men spanierens enorme løn betyder, at Henderson er nemmere at skille sig af med, og englænderens attitude skulle betyde, at han bestemt ikke er fredet, skulle et passende bud dukke op.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED