AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 08:29
Solskjær stikker til ex-spiller: Jeg vil hellere have et hul i truppen end et r**hul

Ole Gunnar Solskjær åbner op for, hvad det er for nogle personligheder, han ønsker at have i truppen.


Han nævner ikke Romelu Lukaku direkte ved navn, men det er svært ikke at tolke Ole Gunnar Solskjærs seneste kommentarer som en stikpille til eksempelvis Romelu Lukaku.

Den belgiske angriber ønskede at blive solgt sidste sommer, og nordmanden havde intet problem med at give det grønne lys til den spillerexit, da først Inter hostede op med en tilpas mængde penge.

For i et interview med fanmagasinen United We Stand fortæller Solskjær om, hvilke standarder han forlanger fra sine spillere:

- Jeg vil hellere have et hul i truppen end et røvhul i truppen. Personlighed er vigtigt, men vi er et hold i et holdmiljø. Du ønsker spillere, som har et ego, men de skal også kunne tilpasse sig, siger Solskjær til United We Stand.

- Der var visse ting, som jeg ikke brød mig om sidste år, og nogle spillere havde personlige agendaer, som ikke kunne ordnes før sommeren.

Lukaku og belgierens agent lagde eksempelvis aldrig skjul på, at han ønskede at forlade klubben, og den type tyder det ikke på, at Solskjær havde nogle intentioner om at beholde så.

Dem er der til gengæld ikke flere af nu.

- Jeg føler ikke, at vi har et eneste dårligt æble i gruppen længere, siger Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED