Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 17:13
Solskjær sikker på stor Maguire-præstation mod Liverpool

Harry Maguire står formentlig over for sin hidtil største udfordring som Manchester United-spiller, når han søndag aften spiller mod Liverpool sammen med resten af Manchester United-holdet.


Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær er sikker på, at Harry Maguire er mere end i stand til at stå imod Liverpools stærke offensiv.

The Red Devils tager imod Liverpool hjemme på Old Trafford efter en dårlig start på sæsonen, hvor de kun har vundet to Premier League-kampe så langt – begge sejre er dog kommet på Old Trafford.

Solskjærs mandskab holdt nullet i begge sejre, men manageren er klar over, at defensiven kommer over for den sværeste udfordring hidtil denne søndag.

- Han har allerede vist os, hvor god han er. Han viser os det hver eneste dag, men selvfølgelig er der mere pres på i store kampe, sagde Solskjær om Harry Maguire ifølge Goal.com.

- I de store klubber og i de store kampe, er det enerne, der kan steppe op. Det viser karakteren hos dig, og jeg tvivler ikke et sekund på, at Harry kommer til at spille en god kamp mod Liverpool.

Mødet med Liverpool er uden tvivl en vigtig milesten for den engelske landsholdsspiller, og Solskjær siger samtidig, at den 80 millioner pund dyre Harry Maguire er en spiller til langt ud i fremtiden.

- Du køber ikke en spiller til en type kamp. Vi købte Harry, fordi vi kan se, at han er en leder, der kan være her i mange år.

- Men hvis vi kan få en stor præstation af Harry at bygge på, så kan det være en god katalysator at starte på.

- Hvis han kan heade bolden mellem stolperne, når han er få meter fra målet, det ville være en god start!, sluttede Solskjær.

Harry Maguire og Manchester United står over for verdens næstdyreste, efter Maguire, forsvarsspiller i Liverpools Virgil van Dijk søndag aften.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED