AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 11:07
Solskjær satte en stopper for to transfers på Deadline Day

ESPN skriver, at Manchester United afviste bud på to midterforsvarere allersidst i det engelske transfervindue.


Ole Gunnar Solskjær står med et luksusproblem i den forstand, at Manchester United-træneren har en overflod af midterforsvarere til rådighed.

Det kan han dog særligt takke sig selv for,  for han og klubben afviste ifølge ESPN bud på både Phil Jones og Chris Smalling på Deadline Day.

Til trods for at der er lagt op til, at Harry Maguire og Victor Lindelöf skal udgøre midterforsvaret i den kommende sæson med Axel Tuanzebe som tredjevalg, så ønskede man altså ikke at tage afsked med de to engelske forsvarsspillere.

Til gengæld skulle Marcos Rojo fortsat være til salg, og både tyrkiske og engelske medier melder, at der er interesse fra Fenerbahce. Det bekræfter ESPN, som dog også nævner Marseille, Milan og Monaco som mulige destinationer for den argentinske centreback.

Og mon ikke, at vi hans afsked at se, inden deadline day for det europæiske transfervindue indtræffer.  Ole Gunnar Solskjær erkender i hvert fald selv, at han har for mange spillere til rådighed til blot to pladser på holdkortet.

- Jeg har for mange midterforsvarere til at kunne gøre alle glade. De er alle fremragende, og jeg ved, at vi får brug for en række af dem, men i øjeblikket har jeg seks kampklare forsvarere, og det er måske én for meget, fortæller Solskjær ifølge ESPN.

Hvis Eric Bailly ikke var skadet, ville tallet være syv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED