Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2021 14:23
Solskjær: Ronaldo kan spille, indtil han er 40 år

Ole Gunnar Solskjær mener, at der er mange gode år tilbage i Cristiano Ronaldo.


Selvom Cristiano Ronaldo fylder 37 i februar, er et karrierestop ikke lige på trapperne for portugiseren, spår Ole Gunnar Solskjær.

Den norske Manchester United-manager mener nemlig, at Ronaldo passer så godt på sin krop, at han kan spille en del år endnu.

- Jeg vil slet ikke blive overrasket, hvis han stadig spiller som 40-årig. Måden han passer på sig selv er nøglen til det – og nogle gener. Der må være nogle gener involveret. Han har gjort alt for at blive den spiller, han er blevet, siger Solskjær ifølge Goal.

Der har nærmest heller ikke været en finger at sætte på Ronaldo efter sin tilbagevenden til Manchester United, hvor han har scoret fire mål i sine første tre kampe.

Portugiseren, der er den bedst lønnede spiller i Premier League, har underskrevet en toårig kontrakt med option på yderligere et år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE