AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 16:05
Solskjær: Rashford kan nå op på niveau med Kane

Marcus Rashford kommer til at gå en stor fremtid i møde, hvis man spørger Ole Gunnar Solskjær. Nordmanden spår, at den unge englænder kan nå samme niveau som Harry Kane.


Ole Gunnar Solskjær bør vide en ting eller to om angribere. Nordmanden har en lang karriere som angriber i Manchester United bag sig, og han var kendt for at kunne finde til målet, når han blev sendt på banen. 

Nu er han i stedet manager i Manchester United, hvor han til dagligt arbejder sammen med Marcus Rashford, der lader til at have overhalet Romelu Lukaku i hierarkiet, og Ole Gunnar Solskjær har også store forventninger til den unge englænder i fremtiden. 

- Vi kan snakke om Harry Kane og hans klasse. Marcus har potentialet til også at komme derop. Han er meget spændende at arbejde med, og han kan blive en verdensklasseangriber. Han har uhyggelig fart. Han er blevet stærkere, og han kan holde på bolden for os, fortæller den norske manager på et pressemøde ifølge BBC.

Indtil videre har 21-årige Marcus Rashford scoret syv mål i denne sæson, hvor Harry Kane til sammenligning er noteret for 20 scoringer i Tottenham-trøjen. De to har spillet nogle kampe sammen på det engelske landshold, hvor Harry Kane indtil videre er det ubestridte førstevalg i angrebet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED