Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 15:14
Solskjær om Uniteds transfervindue: Forvent spillersalg - ikke nye signings

Manchester United-træneren regner med at miste flere spiller, end han får i dette transfervindue.


Hvis Jadon Sancho, Erling Håland eller et andet større transfermål for Manchester United skulle blive sat til salg, ville The Red Devils måske forsøge at slå til i dette transfervindue. Men det er usandsynligt, så derfor forventer Ole Gunnar Solskjær ingen nye signings denne måned.

Til gengæld er der god chance for, at det bliver til et farvel til Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo og Sergio Romero. Det bekræftede nordmanden til dagens pressemøde.

- Januartransfervinduet er altid besværligt. Hvis et længerevarende transfermål skulle blive sat til salg, opstår der et andet scenarie, men det er de færreste hold, som ønsker at sælge deres spillere denne måned, sagde nordmanden til dagens pressemøde før Burnley-kampen tirsdag.

- Det er derfor usandsynligt, at der skulle ske noget på signing-siden. Det kan til gengæld være, der er to eller tre spillere, som forlader os, fordi de fortjener at spille mere fodbold for deres egen karrieres skyld.

Fosu-Mensah skulle ifølge Manchester Evening News være tæt på Bayer Leverkusen. Det er sidenhen blevet bekræftet af Fabrizio Romano. Mere småt er det i skrivende stund med nyt om Romero og Rojo, men der er fortsat masser tid tilbage af transfervinduet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED