Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 09:51
Solskjær om transfermål fra Leipzig: Vi kommer til at se ham på tæt hold i dag

Ole Gunnar Solskjær har forholdt sig en smule til rygterne om, at Dayot Upamecano skulle være et transfermål for Manchester United.


Dayot Upamecano skulle ifølge en lang række engelske medier være et transfermål for The Red Devils, og Ole Gunnar Solskjær får denne onsdag chancen for selv at scoute den 22-årige franske midterforsvarer.

RB Leipzig gæster Old Trafford her til aften, og selvom Manchester United-træneren ikke helt bekræftede klubbens interesse i Upamecano, vovede han sig alligevel til at sige, at han ville følge ham fra første parket.

- Der er altid rygter og spekulationer om gode spillere og Manchester United. Jeg har altid respekteret, at de er spillere for andre hold, og jeg ønsker ikke at udtale mig om hver enkelt spiller, som rygtes vores vej, sagde nordmanden til tirsdagens pressekonference.

- Men siden Upamecano nu spiller imod os i morgen, ved jeg, at han er en virkelig god spiller, og nu kan vi se ham fra nært hold i morgen.

Tirsdag aften skrev velansete The Times, at Manchester United vil byde på franskmanden til sommer, når en frikøbsklausul på omkring £38 millioner træder i kraft.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE