AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 16:07
Solskjær om signings: Vi kan hente alt fra ingen til to nye signings

Manchester United-træneren tør ikke garantere, at klubben henter nogle spillere denne januar.


Ole Gunnar Solskjær erklærede til onsdagens pressemøde, at Manchester United kan ende med at hente én, to eller slet ingen spillere i det kommende transfervindue.

Rygterne har ellers været mange. Manchester Evening News lavede tirsdag en opgørelse, der viste, at op mod 37 forskellige spillere er blevet rygtet til Old Trafford til januar.

En stor andel er sikkert det pureste opspind,  men det står klart, at The Red Devils er tyndt besatte både på midtbanen og i angrebet.  Sidstnævnte har Solskjær også selv anerkendt.

Han turde dog ikke garantere, at klubben ville fare ud på transfermarkedet og forstærke sig, når vintertransfervinduet åbner, når nytårskrudtet har lagt sig.

- Vores prioritet lige nu er at få vores skadede spillere tilbage og gå videre til næste runde i Europa League. Vi kigger altid langsigtet med nye spillere, udtalte nordmanden inden torsdages Europa League-kamp mod Partizan Beograd.

- Vi kan ende med slet ikke at hente nogen, hente én eller måske to til januar. Sommertransfervinduet er det store, og man kan ikke lave for mange store handler i vintertransfervinduet.

Skal man tolke på de kommentarer,  tyder det på, at Manchester United er klar til at hente spillere, hvis de rigtige transfermål blive tilgængelige. Men som Solskjær også antyder, er det sjældent, klubber ønsker at sælge sine bedste spillere midtvejs i sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED