Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 17:15
Solskjær om Pogba: Vital for holdet

Paul Pogba har været inde og ude af Manchester Uniteds startopstilling i denne sæson, men manager Ole Gunnar Solskjær understreger, at franskmanden er vigtig for holdet


Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solkjær, støtter den franske stjerne, Paul Pogba, for at vende tilbage til sit bedste niveau i denne sæson, og indrømmer at have Pogba i form er vitalt for United-holdet. 

 

Pogba har været inde og ude af holdets startopstilling denne sæson, hvor det blot er blevet til fire startere i syv kampe, samtidig med at han har fået en del kritik som følge af Uniteds svingende resultater. 

 

Det fik Pogba til at gå ud at sige i forbindelse med landsholdspausen, at det var godt at få et pusterum fra klubfodbold, hvilket han var ude at korrigere efterfølgende med, at han stadigvæk var glad i Manchester. 

 

Ole Gunnar Solskjær fortalte til sit pressemøde forud for kampen mod West Brom, at Pogbas form og rytme er blevet forbedret efter tre kampe med det franske landshold. 

 

- Han (Pogba, red.) havde det svært i sidste sæson. Han har haft Covid (i sæsonoptakten, red.), men efter tre med Frankrig, har det hjulpet på hans form. Jeg talte med ham, og han følte sig stærkere, fortæller Solskjær.

 

- Jeg tror, Pogba kun forbedrer sig fra nu af. Han er en vigtig spiller for os og at have ham, er vitalt for holdet, mener Solskjær. 

 

Pogba og resten af United-holdet spiller på hjemmebane mod West Brom lørdag klokken 21:00. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED