AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 22:53
Solskjær om nyt pointtab: Tabellen er ikke vigtig

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at tabellen er vigtig, da den er tæt.


Ole Gunnar Solskjær er en presset herre i Manchester United, hvor man igen i dag tabte point i Premier League, da opgaven lød på Aston Villa hjemme på Old Trafford.

Kampen endte 2-2, og herefter forklarede Solskjær, at han ikke ser relevansen i at tale om tabellen, da holdene ligger tæt. Det siger han ifølge Goal.

- Jeg ville ikke sidde her og snakke om, at vi var på femtepladsen, hvis vi havde scoret et mål mere. Lige nu er ligatabellen ikke noget, jeg bekymrer mig om, da alting er så tæt. Jeg vil hellere fokusere på præstationerne, og at vi får tre-fire gode kampe i streg, lyder det fra United-træneren.

Manchester United ligger efter dagens kamp på niendepladsen i ligaen, hvor man har skrabet 18 point sammen efter 14 kampe. Dermed har man otte point op til Chelsea på fjerdepladsen.

Uniteds næste kamp bliver mod den tidligere træner, Jose Mourinho, som nu er i spidsen for Tottenham, som gæster Old Trafford på onsdag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED