Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 15:49
Solskjær om manglende intensitet: En anden sport uden fans

Manchester United måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Chelsea, og Ole Gunnar Solskjær tilskriver de skuffende hjemmeresultater de manglende fans


Tre hjemmekampe har budt på to nederlag mod Crystal Palace og Tottenham og gårsdagens 0-0 resultat mod Chelsea for Manchester United i denne sæson. 

Manager Ole Gunnar Solskjær er opmærksom på den manglende intensitet på hjemmebanen og tilskriver det den manglende opbakning fra de fans, der ikke må komme ind på grund af den igangværende corona-pandemi.

- Hvis stadionet og Stretford End-tribunen havde været fuld, så kunne vi have skabt flere chancer og mere pres, for det manglede vi, udtaler nordmanden ifølge Football365 med henvisning til opgøret mod Chelsea.

- Man er her og ser kampen, og det er en anden sport, end når fansene er der til at hjælpe dig. Vi savner dem, det må vi sige. 

- Det er det samme for alle hold, men jeg tror, at alle kan blive enige om, at fodbold er lidt mindre nu. Den sidste kant mangler. Jeg kan ikke vente på, at fansene kommer tilbage, tilføjer Solskjær.

Manchester United skal igen spille for et tomt Old Trafford, når RB Leipzig onsdag kommer på besøg i Champions League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED