Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 11:35
Solskjær og Phelan er for: United kan hente tidl. spillere tilbage på fri transfer

Manchester United overvejer at tilbyde Jonny Evans chancen for at gøre comeback for klubben.


Jonny Evans kan ende med at vende tilbage til Manchester United fem år efter, han forlod klubben til fordel for West Brom. Det skriver Daily Mirror.

Den 32-årige midterforsvarer havde aldrig held med for alvor at etablere sig som fast mand på Old Trafford, men han har siden sit exit vist sig som en bundsolid Premier League-forsvarer for først West Brom og sidenhen Leicester.

Han nærmer sig dog kontraktudløb med The Foxes til sommer, og forlænger han ikke inden årsskiftet, overvejer Manchester United at byde på ham da - eller tilbyde ham en forhåndskontrakt forud for en fri transfer til sommer.

En kilde tæt på klubben fortæller til mediet, at 32-årige Evans er en spiller, som både Ole Gunnar Solskjær og Mike Phelan har et godt øje til.

- Jonnys navn er blevet bragt op i samtaler. Der er stadig mange i klubben, som sætter stor pris på ham, og det gælder også Solskjær og Phelan, fortæller den unavngivne kilde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED