AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 18:56
Solskjær: Mourinho har ret til at have en mening

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har reageret på José Mourinhos kommentarer efter Manchester Uniteds nederlag til West Ham.


José Mourinho var i Sky Sports’ studie efter kampen mellem Manchester United og West Ham, en kamp Manchester United tabte 2-0.

Mourinhos analyse af Manchester United var ikke positiv, og han mener blandt andet, at United ikke har forbedret sig, siden han forlod klubben, skriver Manchester Evening News.

- Noget positivt? Nej. Vi var dårlige i sidste sæson, men jeg ser ingen forbedringer i denne sæson. Jeg kan lide de tre nye spillere, de bringer kvalitet til holdet. Holdet som et hold, det kan jeg ikke lidt. Jeg er ikke overrasket over resultatet, sagde José Mourinho.

Ole Gunnar Solskjær lader sig ikke fare i flint over portugiserens kommentarer, men giver i stedet Mourinho ret til at have en mening.

- Jeg synes, at han ret til at have sin mening. Vi tabte her sidste år, det er et svært sted at spille, og vi håbede på at gøre det bedre, end vi gjorde, sagde norske Ole Gunnar Solskjær.

- Vi håbede på bedre, men de tog nøglemomenterne, det gjorde vi ikke. To fremragende afslutninger, og vi tog bare ikke, de muligheder vi fik.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED