AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 12:27
Solskjær med stikpille: I det mindste møder vi nu City i ligaen hvert år

Ole Gunnar Solskjær jokede til dagens pressemøde med, at der gik mange år, før han fik chancen for at opleve et Manchester Derby.


Manchester City har i en årrække haft en tendens til at gå sejrrigt fra banen, når de mødte de røde lokalrivaler fra Manchester United.

Det er dog ikke noget, der kuer Ole Gunnar Solskjær forud for lørdagens Manchester Derby.  Nordmanden jokede i hvert fald med, at han først og fremmest var glad for, at der nu om dage var et Manchester Derby fast to gange om året.

- I det mindste møder vi hinanden hvert år nu. Det tog mig mange år, før jeg spillede i et Manchester Derby, men det har ændret sig. Manchester City er et bedre hold nu, end da jeg spillede, sagde Manchester United-træneren.

Det er selvfølgelig en reference til, at Manchester City rodede rundt i de lavere divisioner i en årrække, mens Ole Gunnar Solskjær vandt titler med The Red Devils.

Men fodbolden og magtforholdet har ændret sig meget sidenhen, men Solskjær satser på, at kampen lørdag aften bliver højintens og med syngende tacklinger.

- Fodbolden har ændret sig. Man fik lov til at lave herretacklinger dengang, men nu er det hele mere teknisk og taktisk snarere end fysisk og mentalt, udtalte Solskjær.

- Men et derby skal spilles som et derby, vi spiller ikke basketball, og vi er klar, hvis det bliver en hård kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED