AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 11:45
Solskjær med skadesnyt: Angriber bør komme i aktion mod City

Anthony Martial kommer formentligt til at få spilletid mod Manchester City.


Vi får stadig ikke Paul Pogba at se, men Manchester United-fansene kan glæde sig over, at Anthony Martial med stor sandsynlighed får spilletid i lørdagens Manchester Derby.

Det fortalte Ole Gunnar Solskjær til fredagens pressemøde.

Franskmanden var ude mod Tottenham onsdag med en muskelskade, men skulle nu igen være spilleklar.

- Vi håber på at have Anthony klar til en del af kampen, men jeg er ikke sikker på, at han er i stand til at starte inde, sagde Solskjær.

- Paul bliver næppe klar, nej. Han kommer tilbage så hurtigt som muligt og træner nu på græs. Jeg sagde, han ville gøre comeback i 2019, så forhåbentligt før nytår.

The Red Devils er lige nu 11 points efter Manchester City i tabellen og har kun vundet ét af de sidste seks Manchester Derbys. Til gengæld har Manchester United præsteret bedre mod de andre tophold end midter- og bundholdene i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED