AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 16:37
Solskjær må kun undvære backduo mod PSG

To backs kommer med sikkerhed ikke til at spille for Manchester United mod Paris Saint-Germain tirsdag aften. Det er de eneste problemer, som der er at rapportere om i truppen.


Når Ole Gunnar Solskjær i morgen skal bestemme sig for hvilke 11 spillere, der skal starte på banen mod Paris Saint-Germain, vil den norske manager have næsten fuld trup at vælge ud fra.

Gennem sæsonen har Manchester United ellers været ganske skadesplaget, men forud for Champions League-opgøret mod den franske storklub er det således kun Antonio Valencia og Matteo Darmian, som Ole Gunnar Solskjær må se bort fra.

- Vi mangler Antonio og Matteo. Det er de to, som ikke er tilgængelige. Det er en stor, stærk og sund trup, hvilket altid er godt, når de store kampe venter – der er mange at vælge fra, siger nordmanden til MUTV.

Antonio Valencia, der er Manchester Uniteds anfører, har ikke været i kamp siden den 2. januar, mens italienske Matteo Darmian senest spillede i 2-2-kampen mod Brighton den 19. januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED