Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 18:17
Solskjær løfter sløret for sommersigning: Dette er planen med Pellistri

Ole Gunnar Solskjær har kommenteret på, hvordan han forventer at udvikle og bruge Facundo Pellistri.


Manchester United hentede sent i sommerens transfervindue den 18-årige uruguaryanske kantspiller Facundo Pellistri for ni millioner pund.

Få kendte tidligere til talentet, hvorfor det heller ikke har virket åbenlyst, hvordan og hvornår træner Ole Gunnar Solskjær vil bruge Pellistri.

Selv har OGS netop udtalt følgende om Pellistri i et interview med Uniteds officielle hjemmeside.

- Han er en ung knægt, der lige er kommet til fra Uruguay. Han er en signing, der følger vores politik med at hente og udvikle unge spillere og få udbytte af deres maksimale potenitale.

- Selvfølgelig vil vi give ham tid. Han er mere en spiller til fremtiden end til nu, men han er en spændende spiller, og han har allerede vist nogle ting til træning, som vi sjældent ser her. Jeg ser frem til at hjælpe ham med at udvikle sig og falde til.

Pellistri blev hentet i uruguaryanske Penarol, hvor han trods sin unge alder allerede havde optrådt 37 gange for klubbens førstehold med to mål og fire assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED