Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 18:35
Solskjær, Lampard eller Arteta? Lebouef tror denne manager vinder titlen først

Den franske landsholdslegende Frank Lebouef er kommet med sit bud på, hvem af de tre unge managers, som først vinder det engelske mesterskab.


Mikel Arteta, Ole Gunnar Solskjær og Frank Lampard har dét tilfælles, at de alle tidligere har repræsenteret klubben, de i dag spillere for - og så har de alle endnu relativt korte trænerkarrierer.

Der er heller ikke for alvor mange, der tipper hverken Chelsea, Manchester United eller Arsenal til at vinde mesterskabet i denne sæson, men den franske verdensmester og tidligere Blus-spiller Frank Lebouef er nu kommet med sit bud på, hvem af de tre trænere som først vinder et engelsk mesterskab.

- Arteta har færre værktøjer til rådighed en Lampard og Solskljær, så han har mindre chance for at vinde Premier League med det hold, han har lige nu, men måske i fremtiden,  siger Lebouef til ESPN.

- Jeg giver ikke Solskjær særlig stor chance for, at han forbliver United-træner længe endnu. Lampard har en stor chance, selvom det måske ikke sker i år, men han skal få holdet til at vokse, så de kan udfordre Liverpool og City næste sæson.

- Jeg tror, Arteta har de næstbedste chancer for at vinde mesterskabet med Arsenal, mens Solskjær kommer sidst.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED