AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 11:15
Solskjær insisterer: Jeg frygter ikke for min fremtid

Manchester United-træneren frygter ikke en fyreseddel i posten, skulle The Red Devils tabe til Tottenham onsdag.


Manchester United har haft sin værste sæsonstart i 31 år, men dagen inden José Mourinhos tilbagevenden til Old Trafford insisterer Ole Gunnar Solskjær fortsat på, at han ikke er fyringstruet.

Adskillige trænerkollegaer er ellers blevet fyret de seneste to uger, men nordmanden tror ikke, at han bliver den næste.

- Det er den tid på året. Det er aldrig rart at se kolleger miste sit arbejde på så kort tid, men det bekymrer mig ikke. Jeg fokuserer bare på mit job og på at gøre det så godt, som jeg kan, sagde Solskjær til dagens pressemøde.

- Jeg kigger frem mod næste kamp, men tænker også langsigtet og planlægger ting med klubledelsen.

Solskjær er dog ikke sky for at indrømme, at resultaterne ikke har været tilfredsstillende, selvom han føler, at holdet er på rette vej.

- Vi har spillet for mange kampe uafgjort, og vi har selvfølgelig også tabt for mange, men særligt de uafgjorte resultater er kampe, som vi skulle have vundet, og fodbold handler om resultater, sagde Manchester United-træneren.

- Jeg er ikke glad. Jeg ved, vi kan gøre det bedre og arbejder hårdt på det. Vores arbejde er altid målrettet mod at blive bedre, men vi får ikke de resultater, som vi fortjener.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED