Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 16:18
Solskjær inden brag: Man fryser ihjel, hvis man slapper af på toppen af Everest

Manchester United fører Premier League, men manager Ole Gunnar Solskjær advarer sine spillere mod at hvile på laurbærene


Det er efterhånden nogle år siden, at Manchester United har kunnet se frem til en af de traditionsrige opgør mod Liverpool fra en position i toppen af Premier League-tabellen, men det er netop situationen inden søndagens brag på Anfield. 

The Red Devils har nemlig et hul på tre point ned til netop Jürgen Klopps tropper og kan dermed lægge afstand til forfølgerne med en sejr. Men manager Ole Gunnar Solskjær advarer sine spillere mod at tage foden fra gaspedalen allerede.

- Der har været meget hårdt arbejde og tålmodighed involveret i at nå til den position, som vi er i nu, men det er lige som når man bestiger Kilimanjaro eller Mount Everest og man når toppen og sætter sig og slapper af. Hvad sker der så? Man fryser ihjel. Så nu skal vi blive ved og ved med at presse på, udtaler nordmanden ifølge Goal.

- Der er helt klart sket et mentalitetsskifte hos drengene, og nu tror vi på, at vi kan fortsætte frem mod større og bedre ting, vurderer Solskjær videre.

Manchester United kan fortsætte den seneste tids flotte resultater kl. 17.30, når der er kickoff i Liverpool. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED