Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 16:51
Solskjær hylder United-stjerne: Minder om Cristiano Ronaldo

Bruno Fernandes har reddet mange gode resultater hjem for Manchester United, og Ole Gunnar Solskjær er forståetligt nok lykkelig for sin portugisiske playmaker


Med 21 mål og 13 assists i 35 kampe siden skiftet fra Sporting CP i januar, så har Bruno Fernandes mildest talt været en succes i Manchester United. Senest var den portugisiske stjerne på pletten to gange i The Red Devils vigtige 4-1 sejr over Istanbul Basaksehir, der spillede dem tæt på Champions League-avancement. 

Og manager Ole Gunnar Solskjær er begejstret for Fernandes, som minder ham om selveste Cristiano Ronaldo. 

- Bruno har den tilstedeværelse (som Ronaldo, red.), og en indflydelse og indvirking på sine holdkammerater, udtaler nordmanden ifølge Sky Sports. 

- Man behøver blot kigge på de resultater vi har haft, siden han kom til. Han har masser af energi, udviser lederskab og er en holdspiller - og det er af afgørende betydning for os fremover. For nogle spillere vil skulle sidde over og hvile sig, tilføjer Solskjær.

Det bliver dog nok ikke søndag, at Bruno Fernandes får et hvil, når de besøger Southampton. For her må Solskjær nemlig højst sandsynligt undvære både Paul Pogba og Scott McTominay på midtbanen. Der er kickoff kl. 15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED