Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Solskjær: Han skabte flest problemer for mig

Af Emil Plovgaard
20.09.2023 Kl. 11:25
Nordmanden nævner en tidligere Liverpool-stjerne som den mest problemskabende modstander.

Ole Gunnar Solskjær er onsdag hovedperson i et stort interview med The Athletic.

Her er nordmanden blandt andet kommet ind på fem store stjerner, Manchester United ikke lykkedes med at hente, og at han har fået sig et nyt job.

 

Men han kommer ligeledes ind på den modstander, som, ifølge ham, skabte de største problemer for ham og Manchester United i hans tid i klubben fra december 2018 til november 2021.

Solskjær peger på den tidligere Liverpool-stjerne Roberto Firmino, som denne sommer er skiftet til Al-Ahli fra Saudi-Arabien. I særdeleshed husker nordmanden tilbage på 5-0-nederlaget til Liverpool.

– I min sidste sæson skulle vi møde Liverpool på hjemmebane. Jeg følte, at spillerne var klar til opgaven, ligesom jeg følte, de var klar, da vi tog til City og vandt. Vi kunne have stået langt tilbage på banen og lavet kontraangreb, men min beslutning var, at vi skulle gå for det.

– Vi tabte 5-0. Det var 50/50, mere eller mindre, hvad angår boldbesiddelse og chancer ved pause, men vi var bagud 4-0. Jeg traf den forkerte beslutning, og det var med længder mit lavpunkt som United-manager.

– Roberto Firmino var formentlig den modstander, som skabte de største problemer for mig. 6-1-nederlaget hjemme mod Spurs var anderledes og blev påvirket af en udvisning undervejs, siger Solskjær i et stort interview med The Athletic.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Premier League-klub grinede af Manchester Uniteds tilbud

3. Afsløring: Tottenham kan købe Kane tilbage

4Pandoras æske: United-direktør grillet ved krisemøde

5. Forhandlinger er i gang: Chelsea-legende vil være medejer

Annonce