AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 22:24
Solskjær gav Mourinho en lærestreg på Old Trafford

Manchester United vandt 2-1 over Tottenham på Old Trafford onsdag aften.


Det var afløseren, der blev den store, og forgængeren, der blev den lille, da José Mourinho onsdag aften vendte tilbage til Old Trafford for første gang siden fyringen sidste december.

En hårdt presset Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-mandskab var nemligt veloplagte og kunne besejre et tamt Tottenham-hold 2-1.

Det var også Ole Gunnar Solskjærs tropper, der kom bedst fra start på Old Trafford.

Hjemmeholdet satte sig hurtigt på spillet, og efter en kluntet forsvarsaktion af Davinson Sanchez kunne Marcus Rashford modtage bolden på kanten af feltet.

Han må have været brandvarm under opvarmningen, for han skød noget optimistisk, hvilket fuldstændigt overrumplede Paulo Gazzaniga i Tottenham-målet.

Så stod der 1-0, men en sprudlende Rashford havde chancen for at gøre det til både 2-0 og 3-0,  var det ikke fordi, Gazzanigga tog revanche ved at diske op med adskillige gode redninger.

Tottenham så til som statister og havde svært ved at finde fodfæste i kampens første 30 minutter. Men fodbold kan være ondt og vende på en tallerken lynhurtigt, og det fik Manchester United hurtigt at føle.

En opsspilsfejl gav Tottenham muligheden for at lægge pres på The Red Devils' defensiv, og som så mange gange før denne sæson bukkede den under -  godt hjulpet på vej af et øjebliks magi fra Dele Alli.

Den formstærke midtbanespiller loppede med en fiks detalje sig selv fri foran mål, og den missede han ikke.

Dermed kunne holdene gå til pause ved 1-1, men det varede ikke ved længe.

Kort efter kickoff på anden halvdel bragede Rashford ned langs flanken, hvor han først satte Aurier og derefter Sissoko, som endte med at træde Manchester United-spilleren over foden.

Straffe, blev der dømt, og det omsatte Rashford selv til 2-1.

Manchester United lettede dog ikke for alvor foden fra gaspedalen, mens Tottenham blev ved med kun at køre på koblingen.  José Mourinhos mandskab lignede længe et hold, der skulle afhænge af et øjebliks individuel magi for at komme tilbage i opgøret.

Og sådan fortsatte det faktisk til slutfløjt. Tottenham truede aldrig for alvor David de Gea i Manchester United-målet, og derfor måtte Mourinho kapitulere og Spurs kapitulere.

Med sejren rykker Manchester United midlertidigt op på sjettepladsen i tabellen, mens Tottenham må se sig overhalet af The Red Devils og Wolverhampton, der også vandt over West Ham i aften.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED