Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 09:08
Solskjær: Freds tackling var aldrig til et gult kort

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at Fred skulle have været udvist i situationen, hvor han endte med at få sit andet gule kort mod Paris Saint-Germain.


Ole Gunnar Solskjær er uforstående over for beslutningen om at udvise Fred i anden halvleg af nederlaget til Paris Saint-Germain, men Manchester United-træneren erkender samtidig, at brasilianeren var heldig ikke at have fået direkte rødt i kampens første 45 minutter.

I første halvleg slap midtbanespilleren med en advarsel, selvom han nikkede Leandro Paredes en skalle. Til gengæld fik han et relativt tyndt andet gule kort efter en tackling, hvor han helt tydeligt ramte bolden først.

- Jeg synes faktisk, Fred spillede fornuftigt i anden halvleg. Han lukkede rum og lukkede ned for modspillere uden at tackle. Tacklingen, han så ender med at blive udvist på, var på ingen måde et frispark, så det var en fejl fra dommerens side, sagde Solskjær efter kampen ifølge Goal.

- Men det er en menneskelig fejl. Det er tilladt. Jeg kan ikke sidde og brokke mig over det nu. Jeg synes, Fred var uheldig med at blive udvist der, men han var nok heldig med ikke at have fået rødt i første halvleg.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED