Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 15:54
Solskjær forudser: Sådan forløber Uniteds januartransfervindue

Nordmanden forventer ikke et travlt transfervindue for The Red Devils.


Er du Manchester United-fan, skal du ikke sætte næsen for højt op efter et travlt transfervindue til januar. Ole Gunnar Solskjær udelukker ganske vist ikkke nye signings, men manageren er sikker på, at coronapandemien kommer til at påvirke både The Red Devils og andre klubbers ageren på transfermarkedet.

- Det er svært at forudse, hvad andre hold kommer til at gøre, og hvordan den finansielle situation er for dem... Om hold har brug for at sælge eller har pengene til at købe spillere, sagde Solskjær ifølge 90 Min.

- Personligt forudser jeg ikke en masse signings eller exits for os. Verdenen, og fodboldverdenen, har ændret sig finansielt, men skadessituationen for hold kan også få en indflydelse.

Der er rygter om, at Manchester United fortsat har kig på Jadon Sancho samt en midterforsvarer, hvor blandt andre Dayot Upamecano skulle være et af toptransfermålene.  Det er dog sjældent, at chancen for at opsnappe så store navne midtvejs i sæsonen opstår.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED