AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 11:01
Solskjær: Forstår hvorfor klubben vil foretrække Pochettino som fast manager

Manchester Uniteds midlertidige manager taler for første gang om rygterne, der sender Spurs' manager til Old Trafford.


Den norske United-legende Ole Gunnar Solskjær står søndag over for sin største test indtil nu, når han med United rejser til London og Wembley for at møde Tottenham og Maurcio Pochettino.

Pochettino har i de engelske medier været den oplagte kandidat til at overtage det varme trænersæde hos Manchester United, når Solskjær stoppper til sommer.

Og nordmanden fortæller til London Evening Standard, at han har fuld forståelse for, at Tottenhams manager i medierne er udset til at være manden, der skal overtage styringen fra ham.

- Han har gjort et rigtig godt arbejde, så der er en grund til, at de rygter florerer siger Ole Gunnar Solskjær til mediet og fortsætter:

- Men det er ikke mit job at vurdere managere. Mit fokus er på mig og mit hold.

Solskjær har givetvis sine egne ambitioner om at snuppe managerjobbet hos sin gamle klub på fuld tid, og han kan styrke sin sag på søndag med en sejr over Spurs.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED