Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 11:13
Solskjær forklarer fravalg: Nyindkøb skal nok få chancen

Donny van de Beek startede igen på bænken i lørdagens sejr over Newcastle, men Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ser ingen problemer i situationen


Manchester United betalte næsten 300 millioner kroner for Donny van de Beek denne sommer, men den tidligere Ajax-mand har blot fået 59 minutters spilletid i klubbens fire første Premier League-opgør.

Lørdag startede midtbanespilleren igen på bænken i 4-1 sejren over Newcastle, men manager Ole Gunnar Solskjær forsikrer om, at der ikke er problemer bag kulissen.

- Han skal nok få sin spilletid. Han har været fantastisk i gruppen, udtaler Solskjær ifølge Goal. 

- Man kunne se både i dag og til til træning, at han er så korrekt og ren i sit spil. Han tabte vist ikke bolden en eneste gang. 

- Det handler om at finde balancen på holdet. Vi vandt 4-1 i dag, og I spørger mig om, hvorfor en spiller ikke startede inde. Han vil få en rigtig god indfyldelse på holdet, konkluderede manageren. 

Donny van de Beek blev skiftet ind med 14 minutter igen af lørdagens kamp, der var Uniteds anden sejr i sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED