Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 11:37
Solskjær før Liverpool: Vi spiller ikke for uafgjort i Manchester United

Manchester Uniteds pressede manager Ole Gunnar Solskjær har ingen planer om at stille sig tilfreds med en uafgjort mod Liverpool søndag aften på Old Trafford.


Før Manchester Uniteds første møde med Liverpool i denne sæson, blev den norske manager af Manchester Uniteds officielle hjemmeside, hvordan han vil holde Liverpools offensive trussel nede, og om han ville stille sig tilfreds med ét point i opgøret.

- Du tager ikke imod en uafgjort, når du er hos Manchester United. Jeg ønsker at gå derud of skaffe tre point. Vi har brug for pointene. Det betyder ikke noget, om det er Liverpool, Manchester City eller Brighton, vi vil vinde vores kampe, vi er nødt til at begynde at vinde kampe og lad os se, hvordan kampen ender ud, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Premier League-sæsonen har indtil videre været skuffende for Manchester United, hvor de kun har to sejre i otte kampe, og manageren ser manglende selvtillid i de seneste kampe som en faktor.

Nordmanden tror dog, at en sejr i front af Uniteds fans vil bringe optimisme tilbage i truppen.

- En god præstation, et godt resultat, et godt udbytte for os her kan ændre spilleres selvtillid, deres humør, deres opfattelse af hvad der er godt.

- Måske har de til tider ikke troet, at de er gode nok. Med selvtillid tænker du to gange i stedet for at handle ud fra instinkt. Jeg ved, at disse spillere er gode nok. Ingen bekymringer om det, sluttede Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møder Liverpool hjemme på Old Trafford klokken 17.30 dansk tid søndag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED