AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 12:17
Solskjær erkender: Rashford er brændt ud

Manchester United-træneren ville gerne give angriberen et hvil, hvis han kunne.


Skadesituationen er sådan i Manchester United, at Ole Gunnar Solskjær ikke kan give Marcus Rashford et hvil, selvom nordmanden gerne ville.

Salget af Romelu Lukaku og Alexis Sanchez koblet med en skade til Anthony Martial har betydet, at Rashford har i store perioder af denne sæson har været The Red Devils eneste angriber.

Ikke nogen ideel situation, erkender Solskjær gerne.

- I øjeblikket kan vi ikke hvile ham, for vi har haft så mange skader.  Martial har været ude i otte uger nu, så Rashford har måttet spille flere minutter, end jeg havde håbet på, sagde Solskjær til torsdagens pressemøde.

De mange minutter har også tæret på den blot 21-årige angriber.

- Marcus' bevægelse på banen er god, men måske har vi brug for at give ham en kamp eller to til at hvile, for han har spillet meget, fortalte Manchester United-træneren.

- Han er stadig kun en ung mand med masser ansvar på sine skuldre. Han har spillet fire eller fem sæsoner nu, og han er endnu ikke fyldt 22. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED