AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 11:21
Solskjær er transferklar: Der kan være en situation, vi kan udnytte

Hos Manchester United føler Ole Gunnar Solsjær sig godt klædt på til at agere på transfermarkedet, når muligheden opstår.


Manchester United har brugt coronapausen på at snakke sommertransfers, og Ole Gunnar Solskjær lader til at være helt klar på, hvad der kan ske.

Den norske manager fortæller, der er blevet brugt mange timer på at snakke om spillere og planer gennem den seneste tid.

- Fodbold kommer tilbage til det normale en gang, og det er meget vigtigt, at vi er klar, når det sker, fortæller han til Sky Sports.

- Vi vil være de bedste til alt. Og nu er der selvfølgelig en chance for at bruge mere tid. Man diskuterer spillere og planer. Vi har evalueret, hvad vi har brug for. Sammen med trænerstaben har vi set på kampe og evalueret kampe over videosamtaler.

Coronakrisen kan også betyde, at nogle fodboldklubber vil blive hårdt ramt økonomisk, og det kan medføre, at de kan blive tvunget til at sælge spillere i det kommende transfervindue for at holde sig oven vande.

- Hvem ved, hvordan markedet kommer til at reagere på dette? Hvem ved hvilke klubber, der har brug for at sælge spillere? Der kan forekomme en situation, som man kan udnytte. Og jeg ved, at Manchester United er en af de største – og økonomisk er vi godt stillet.

- Jeg er sikker på, at vi er i stand til at lave de handler, vi ønsker, når vi vender tilbage til det normale.

Hvilke eller hvor mange spillere, Manchester United gerne vil have fingrene i, nævner Ole Gunnar Solskjær ikke noget om.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED