Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 12:33
Solskjær er tøvende: Storklubber vil have Jesse Lingard

Der er stor interesse i Jesse Lingard, som Ole Gunnar Solskjær ikke er meget for at slippe. Det skriver ESPN.


Det er ikke lang tid siden, at Manchester United aktiverede en klausul i Jesse Lingards kontrakt, der forlængede aftalen frem til 2022.

Den engelske kantspiller stod ellers til at kunne forhandle med udenlandske klubber om en fri transfer næste sommer, men Ole Gunnar Solskjær ville beholde ham lidt endnu.

ESPN skriver, at nordmanden helst ikke vil af med Jesse Lingard i dette transfervindue, selv om englænderen er opsat på at finde en ny klub, hvor han kan få mere spilletid.

Klubber som Marseille, Porto, Inter, Nice, Tottenham, Sheffield United og West Ham skulle være interesseret i den 28-årige kantspiller, men Ole Gunnar Solskjær vil være sikker på at have en bred trup i den sidste halvdel af sæsonen, som kan ende med mange kampe på programmet. 

Skulle de ende i FA Cup-finalen samt Europa League-finalen, har de 34 kampe tilbage denne sæson.

Jesse Lingard har også brudt samarbejdet med Mino Raiola og er nu repræsenteret af familiemedlemmer.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED