Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 15:59
Solskjær er stor fan: Verdensklasse-forsvarer vil til United

Ifølge Marca er det Manchester United, Kalidou Koulibaly ønsker et skifte til.


Ole Gunnar Solskjær skulle ifølge London Evening Standard anse Harry Maguire, Virgil Van Dijk og Kalidou Koulibaly som forsvarere i verdensklasse, så der er ingen tvivl om, at Manchester United-træneren er stor fan af den senegalesiske Napoli-stjerne.

Derfor er det godt nyt, at Koulibaly angiveligt selv ønsker et skifte til Old Trafford. Koulibaly har været rygtet væk i årevis, men ifølge Marca er tiden nu måske endelig inde til, at han forlader Stadio San Paolo og skifter til Old Trafford, hvis han får sin vilje.

Problemet har altid været prisen. Napoli har gennem flere sæsoner krævet mindst £100 millioner for Koulibaly, men senegaleseren er nu fyldt 29, og hans kontrakt med Napoli udløber i 2023. Dermed burde der være god vilkår for at få forhandlet den pris ned nu, selvom Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis er en hård forhandler.

Det store spørgsmå er, om Ole Gunnar Solskjær ønsker at signe Koulibaly i dag. Det kan meget vel være, at nordmanden ser senegaleseren som værende en af de bedste forsvarere i verden, men han er måske blevet for gammel til for alvor at passe til Manchester Uniteds nuværende transferstrategi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED