AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 20:49
Solskjær er rasende: Stop så de racistiske tilråb

Ole Gunnar Solskjær brugte pressemødet oven på lørdagens nederlag til Crystal Palace til at skælde ud på de personer, der sender racistiske beskeder til nordmandens spillere.


Marcus Rashford led samme skæbne som Paul Pogba, da englænderen brændte et straffespark i lørdagens nederlag til Crystal Palace.

Oven på kampen var Rashford modtageren af en lang række racistiske beskeder, der blandt andet indholdt N-ordet. 

Samme behandling havde holdkammerat Paul Pogba været ude for oven på mandagens 1-1-opgør mod Wolves på Molineaux, hvor Pogba brændte et straffespark i anden halvleg. 

- Vi skal simpelthen stoppe det. Det skal virkelig stoppe. Jeg har ikke ord for det, hvis det fortsætter, fortalte Solskjær oven på kampen. 

- Vi bliver ved med at have alle disse kampagner og folk gemmer sig stadigvæk bag falske identiteter. Det er skørt, at vi taler om det her i 2019.

- Paul har det fint. Paul er en stærk karakter og det gør ham stærkere. Jeg kan bare ikke forstå, at vi sidder her i 2019 og taler om sådanne hændelser. De sociale medier er et sted hvor, som Harry (Maguire, red.) sagde, at folk kan gemme sig bag falske identiteter. - 

- Jeg synes ikke det er mit ansvar at ændre det, men vi bliver nødt til at gøre noget ved det og autoriteterne bliver nødt til at gøre noget ved de folk, der spreder had. Man føler virkelig med dem. De må have problemer med sig selv, når de agerer sådan, sluttede nordmanden. 

Fans på Old Trafford lørdag støttede Pogba med et skilt, der læste: United against racism. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED