Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 10:33
Solskjær er på udkig efter X factor - ny Premier League-profil er på radaren

Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en spiller med X factor, der kan give truppen noget ekstra.


Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er på udkig efter forstærkninger. 

Ifølge London Evening Standard er man fortsat interesseret i Jadon Sancho - en såkaldt 'marquee signing'.

Men avisen melder også, at Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en spiller med X Factor, og det behøver ikke være en superstjerne med en stor profil på de sociale medier og et stort prisskilt.

Nu er fokus skiftet til spillere med en attitude, der skal skabe den vindermentalitet i omklædningsrummet, som man havde under Sir Alex Ferguson. I den kategori nævnes spillere som Darren Fletcher og Scott McTominay.

Mario Mandzukic er fortsat et transferemne, men det er en kortsigtet løsning, og han passer ikke til den aldersprofil, som Manchester United helst vil hente, der lyder på omkring 23 år. Det skriver James Robson fra London Evening Standard.

En spiller, der passer til det, som Solskjær er på udkig efter, er Richarlison fra Everton. Solskjær er stor fan af brasilianerens alsidighed i det offensive og har også en målnæse, som de har brug for. 

Derudover nævner avisen også, at Manchester United overvejer at gå efter Emre Can, som passer til den engelske fodboldkultur. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED