Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 17:14
Solskjær er klar til at bruge de unge i Premier League

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er klar til at give de unge United-spillere chancen i Premier League.


Da United i torsdags vandt 1-0 hjemme mod Astana i Europa League, var det med flere unge spillere på banen fra start og med 17-årige Mason Greenwood som matchvinder. Derudover startede 19-årige Tahith Chong og 21-årige Alex Tuanzebe også inde. 

I et interview med Soccer Saturday sagde Ole Gunnar Solskjær, at Europa League er det perfekte udstillingsvindue for de unge spillere til at vise manageren, at de er gode nok til holdet.

Han er klar til at give dem mere spilletid i Premier League, men insisterer også på, at han vil være påpasselig med at bruge dem på den store scene.

- Du lærer en del ved at spille med ungdomsspillere. Du vil have dem til at gå ud at vise sig selv frem, ud at præstere, så der en grundlag at bygge videre på. Jeg synes, at det betalte sig at bruge dem mos Astana, sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

- Jeg forstår, at nogle af drengene kan føle presset, men jeg synes, at de var fremragende. Selvfølgelig skal vi passe på dem, finde de rigtige momenter at bruge dem i. Give dem råd bag lukkede døre.

- Sociale medier og medierne disse dage er så anderledes. Vi vil forsøge at hjælpe dem, så meget vi kan. Vi ved, at det var anderledes i 70’erne og 80’erne.

- De er næsten klar til at spille i Premier League. Det er derfor, at de spiller og træner med os, og de har gjort det godt til træning.

- Jeg synes, at det er på tide, at de bliver eksponeret, og vi ser, om de er klar til Premier League.

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United og de unge United-spillere spillere i morgen søndag klokken 15.00 ude mod West Ham.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED