Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 20:12
Solskjær efter nederlaget: Vi må ikke give op nu

Ole Gunnar Solskjær var naturligvis en skuffet herre efter kampen mod Liverpool.


Ole Gunnar Solskjær er en presset mand.

Efter 0-5-nederlaget til ærkerivalerne fra Liverpool er der ingen tvivl om, at der venter en hård uge for Manchester United-manageren.

Ole Gunnar Solskjær var heller ikke tilfreds, da han mødte pressen efter kampen.

- Det er den mørkeste dag i min tid som manager her i klubben. Det var hverken godt individuelt eller som hold, indleder Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports og fortsætter:

- Trænerstaben er virkelig gode, fantastiske, og jeg vælger tilgængen til kampene. I dag var vi ikke kliniske nok i det offensive, og når man giver gode spillere plads, så scorer de.

- Manchester United skal altid vise autoritet i kampen. Ved 0-4 skulle vi begrænse skaden. Man gå ind til anden halvleg og går efter at score et mål hvert 15. minut. Jeg ved, at disse spillere har kvaliteterne til det.

- Lige nu er vi kulkælderen. Vi kan ikke have det værre, end vi har nu.

Manchester United-manageren blev også spurgt ind til, om han er manden, der skal drive klubben fremad, hvor han svarede: 

- Jeg er kommet så langt. Vi er kommet så langt som gruppe, og vi er for tætte på til at give op nu, sagde nordmanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE