AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 22:32
Solskjær efter EL-semifinale: Det er ikke godt nok for United

Ole Gunnar Solskjær fastslår, at Manchester United vil mere end blot at nå frem til semifinaler.


Manchester United slog lige akkruat FC København ud af Europa League-kvartfinalerne, og nu venter en semifinale imod Sevilla.

Dette er ikke første gang, at træner Ole Gunnar Solskjær står foran en semifinale i denne sæson. Faktisk er det den tredje, men såfremt de vinder, vil det være den første, de går videre fra.

United er nemlig røget ud af begge pokalturneringer, og det er ikke godt nok, fastslår Solskjær, der ved en pressekonference understregede, hvor vigtigt det er for en klub som Manchester United at vinde deres næste kamp.

- Vi skal vise, at vi har udviklet os i gennem sæsonen, fordi vi har allerede spillet to semifinaler, og vi har tabt begge, indleder normanden.

- Semifinaler er fine at nå - det kræver også noget, men det er ikke godt nok for os. Det er ikke godt nok for Manchester United. Holdet har udviklet sig og er blevet mere og mere sultne, så det er nu, at vi skal ud og bruge den smerte, vi følte ved de foregående nederlag til at ruste os til den kommende opgave.

Opgøret mellem Sevilla og Manchester United spilles på søndag med kampstart klokken 21:00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED