Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 18:07
Solskjær: Disse to spillere kan lære af Cavanis erfaring

Edinson Cavani bringer et hav af erfaring med sig til Manchester United - og det kan klubbens unge spillere nyde godt af, mener Ole Gunnar Solskjær.


Edinson Cavani ankom tidligere på året til Manchester United, og her skal han være med til at hjælpe nogle af klubbens opkomlinge på vej.
 
Således nævnes både Mason Greenwood og Marcus Rashford af Ole Gunnar Solskjær i den plan.
 
- Mason kan helt sikkert udvikle sig til at blive en topklasse nummer ni. Han har en af de bedste 9'ere i verden de sidste 10 år til at lære fra sig, siger Solskjær til klubbens hjemmeside.
 
- Det gælder for så vidt både for Anthony Martial og Marcus Rashford. Edinson er kommet hertil og har vist en anderledes rolle at være 9'er på. Så de kan helt sikkert lære af ham. 
 
Cavani var en af i alt fem spillere, som Manchester United signede på deadline day i oktober.
 
- Jeg føler mig meget tilfreds med min trup i øjeblikket. Jeg har stadig problemer med at udvælge, hvilke spillere, der skal udgøre den 18-mand store trup. Hvem skal man udelade? Jeg føler, jeg er i en god position, siger nordmanden afslutningsvist.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED