AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 09:06
Solskjær: Det handler ikke om superstjerne-signings

Ole Gunnar Solskjær slår fast, at det handler om personlighed, når der skal hentes nye spillere.


Gennem de seneste år har Manchester United brugt enorme summer på at hente nye spillere.

Nu står Ole Gunnar Solskjær i spidsen for De Røde Djævle, og han slår fast, at prisen på en ny spiller ikke skal være afgørende.

- Det handler ikke om x-antal af spillere. Det skal være de rette, som passer til systemet. Personligheden skal også passe til holdet, siger Solskjær ifølge Daily Mail.

- Det handler ikke om at købe en superstjerne, som vil rette op på tingene, og vi går fra at være udfordrere til top fire og blive mestre. 

- Hvis man ser på alderen på flere spiller, kan man se, at de stadig har masser af muligheder for udvikling. Vi har også brug for de erfarne spillere til at steppe op og blive ledere. Det er Pogba nu. Lingard er også i den alder, hvor vi forventer dem at tage ansvar og ikke bare være en ung knægt, lyder det fra Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED