Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 18:01
Solskjær: Derfor starter Henderson og Van de Beek

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, har roteret i sin startopstilling forud for FA-Cup-opgøret mod Liverpool.


Manchester United tager søndag imod Liverpool på hjemmebane i FA-Cuppen, hvor der er sket ændringer i holdopstillingen. 

Målmand Dean Henderson og midtbanespiller Donny van de Beek er at finde i startopstillingen, hvilket er grundet imponerende træningsindsatser forud for opgøret på Old Trafford i FA-Cuppen mod Liverpool. 

Det fortæller manager Ole Gunnar Solskjær til MUTV. 

- De imponerer hver dag til træning. De arbejder begge hårdt for at få denne mulighed. Det er en stor kamp mod det bedste hold sidste sæson, fortæller Solskjær til MUTV. 

- Det er vigtigt at holde alle spillerne op på tæerne. Det er en lang sæson, og vi behøver friske spillere i hver kamp, vi spiller. 

Eric Baily er ikke at finde at truppen til dagens kamp, hvor Victor Lindelöf er at finde i stedet, men der er ikke grund til bekymring. 

- Eric har det godt. Han vil blive klar til midtugen mod Sheffield. Vi vil ikke tage unødvendige risici, siger Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED