Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 15:14
Solskjær bekræfter: Pogba stærkt tvivlsom til Southampton-opgør

Paul Pogba sad over i Champions League tirsdag, og ser heller ikke ud til at blive klar i tide til søndagens kamp mod Southampton


Paul Pogba har pådraget sig en ankelskade, der åbenbart ikke er sådan lige at slippe af med. For efter, at den franske superstjerne måtte stå over i Manchester Uniteds 4-1 sejr over Istanbul Basaksehir tirsdag, så ser han nu også ud til at misse det vigtige opgør på St. Mary's Stadium mod Southampton søndag.

Manager Ole Gunnar Solskjær bekæftede således fredag, at hverken Pogba eller midtbanekollegaen Scott McTominay ser ud til at blive fit for fight i tide.

- Scott og Paul trænede ikke med denne morgen. De var ikke på græs, så det ser meget usandsynligt ud til weekenden. Marcus (Rashford), Victor (Lindelöf) og Aaron (Wan-Bissaka) klarede sig igennem i dag, så de er forhåbentligt klar, men de er stadig ikke på 100 %, udtalte nordmanden ifølge The Manchester Evening News. 

Southampton-Manchester United har kickoff søndag kl. 15.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED