Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 21:03
Solskjær bekræfter mulig Rashford-skade efter pokalsejr

Marcus Rashford spillede en vigtig rolle i Manchester Uniteds 3-2 sejr over Liverpool, men måtte forlade banen før tid med knæproblemer


Endnu engang var Marcus Rashford i centrum for Manchester United, da de søndag besejrede Liverpool med 3-2 og sikrede sig avancement til FA Cuppens femte runde. 

Den engelske landsholdsangriber lagde således op til Mason Greenwoods 1-1 scoring og gjorde det senere selv til 2-1 i starten af anden halvleg. Men United-fansene fik anledning til nervøsitet, da Rashford måtte lade sig udskifte kort før tid med noget, der lignede en mindre skade. 

Og efter kampen bekræftede manager Ole Gunnar Solskjær, at Rashfords knæ skal undersøges nærmere.

- Hans knæ generede ham. Nu får han en scanning i morgen, og så får vi at se, udtalte nordmanden, der i øvrigt var meget tilfreds med holdets indsats. 

- Vi spillede virkelig godt i perioder og scorede gode mål. Vi ved selvfølgelig, at vi også må forsvare os godt imod dem. Og jeg synes, at vi reagerede godt. Der er altid nogle spændende øjeblikke til sidst, men vi holdt dem godt på afstand, tilføjede Solskjær.

Manchester United skal næste gang i aktion onsdag, hvor Sheffield United kommer på besøg på Old Trafford. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED