AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 18:20
Solskjær bekræfter: Fan-favorit forlader United til sommer

Det har længe været en offentlig hemmelighed, men nu har Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær bekræftet, at fan-favorit forlader De Røde Djævle til sommer, når hans kontrakt udløber.


Antonio Valencia har til sommer været Manchester United-spiller i 10 sæsoner, efter han kom til klubben fra Wigan for et beløb på £16m tilbage i 2009. Til sommer forlader den 33-årige ecuadorianer dog klubben i jagten på nye eventyr. Det bekræftede manager Ole Gunnar Solskjær lørdag.

- Vi får se, hvilke spillere der er i klubben i næste sæson. Jeg har allerede nu flere kandidater til at være anfører i næste sæson. Vi har jo haft Antonio Valencia, men han smutter. Så har vi også haft Ashley Young, Paul Pogba og David de Gea, men jeg har ikke lagt mig endeligt fast endnu , lød det fra den norske manager.

Antonio Valencia er blevet sat i forbindelse med klubber som Arsenal og West Ham, ligesom hans far har forklaret, at en klub fra MLS også er interesseret i hans underskrift. Flere medier melder, at det skulle være DC United, som også har Wayne Rooney i truppen, som vil have Antonio Valencia. 

Antonio Valencia har i denne sæson været hårdt plaget af skader og har derfor kun spillet 5 Premier League-kampe for De Røde Djævle i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED