Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Solskjær afslører: United missede fem store stjerner

Af Emil Plovgaard
20.09.2023 Kl. 09:07
Nordmanden gjorde Harry Maguire til den dyreste forsvarsspiller i verden, men han kunne sagtens have brugt flere penge.

Ole Gunnar Solskjær hævder, at ledelsen hos Manchester United satte en stopper for fem signings i løbet af hans tid i klubben.

Nordmanden tilbragte knap tre år hos Manchester United, hvor han blev ansat i december 2018 og fyret i november 2021.

Solskjær spenderede solide summer i sin tid som United-manager, hvor han blandt andet gjorde Harry Maguire til den dyreste forsvarsspiller i verden. Også Jadon Sancho og Bruno Fernandes kom til klubben for store summer under hans styre.

 

Men Solskjær kunne sagtens have brugt endnu flere kroner – milliarder – i sin tid på Old Trafford, fortæller han nu.

– Vi kunne ikke købe de spillere, jeg nævnte til klubben.

– Erling Haaland, før han fik sin debut for RB Salzburg. Declan Rice, som ikke ville have kostet lige så meget, som han gjorde denne sommer.

– Vi diskuterede Moises Caicedo, men vi følte, at vi havde brug for spillere, der var klar til at gå ind på holdet. Brighton er gode til at finde spillere i udlandet og lade dem finde deres ståsted i det første halvandet år. Hos United har man ikke den luksus, og det har gjort, at klubben har misset mange spillere.

– Vi ønskede Jude Bellingham helt vildt – han er en Manchester United-spiller, men jeg respekterer, at han valgte Dortmund. Det var formentlig fornuftigt. Men det er derfor, jeg respekterer Aaron Wan-Bissaka, Dan James og Jadon. Unge spillere, som er klar på at gå ind på et hold, der ikke er 100 procent.

– Jeg ville have købt Kane alle ugens dage, og min forståelse af det hele er, at han gerne ville komme. Men klubben havde ikke budgettet som følge af de økonomiske begrænsninger fra Covid-19. Der var ingen endeløs pengetank, siger Solskjær i et stort interview med The Athletic.

Solskjær har desuden fået nyt job – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Premier League-klub grinede af Manchester Uniteds tilbud

3. Afsløring: Tottenham kan købe Kane tilbage

4Pandoras æske: United-direktør grillet ved krisemøde

5. Forhandlinger er i gang: Chelsea-legende vil være medejer

Annonce