AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 16:09
Solskjær afslører: Sådan overbeviste jeg Woodward

Ole Gunnar Solskjær forklarer, hvordan han overbeviste Ed Woodward om jobbet på Old Trafford.


Efter fyringen af Jose Mourinho blev Ole Gunnar Solskjær ansat som midlertidig manager.

Gode resultater medførte, at nordmanden fik en fastansættelse, og på torsdag har han været i spidsen for De Røde Djævle i et år.

I et interview med Daily Mirror fortæller han, hvordan han overbeviste Ed Woodward om at give ham jobbet.

- Jeg har altid haft en vision om, hvordan dette hold skulle se ud om 18 måneder, når 21/22-sæsonen starter. Vi har brug for nogle spillere, siger Solskjær til Daily Mirror og fortsætter:

- Jeg er ikke iPad eller Powerpoint-typen. Jeg skriver navne ned på et papir. Der er nogle huller, og der er sket nogle ting og en eller to ting har ændret sig, men Woodward ved, hvad jeg fra start har ment, hvad dette hold har brug for.

- Jeg har en klar idé om, hvordan et United-hold skal se ud. Jeg har selv været en del af det, og jeg vil tilbage til den traditionsrige offensive fodbold. Hurtig og offensiv fodbold med masser af fart og styrke - og spillere, som har personlighed. De frø, vi har sået, er begyndt at spire. 

- Vi mangler stadig en eller to spillere, men det betyder ikke, at vi skal have gjort det hele i januarvidnuet. Måske blev det i sommervinduet, men vi kommer til at styrke os. Vi skal have spillere ind i startopstillingen. Det er vi nødt til.

- Det handler om at være en del af en familie, når man arbejder for Manchester United. Det er ligemeget om du er Kath i reception, Mike i køkkenet, træner eller spiller. Vi er et hold, og sådan har Manchester United altid været. Dette får jeg bekræftelse fra af tidligere spillere, som ikke har været her i mange år, lyder det fra Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED