AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 18:41
Solskjær advarer United-profilerne: De stærkeste overlever

Ole Gunnar Solskjær er klar til at tynde ud i truppen til sommer, så Manchester United kan komme tilbage til toppen.


Ole Gunnar Solskjær overtog jobbet som manager for Manchester United tilbage i december på en midlertidig kontrakt. Efter en god periode blev han fastansat i foråret, og han går derfor sit første transfervindue i møde som fast manager for De Røde Djævle.

Og den norske manager ved da også godt, at han skal træffe nogle svære beslutninger til sommer, når der skal tyndes ud i truppen i forsøget på at får Manchester United tilbage til den europæiske top. Han har således været ude at advarer flere af sine profiler.

- Det kommer til at være de stærkeste, der overlever. Eller måske mere de bedste, der overlever. Så kyniske bliver vi nødt til at være til sommer. Vi har brug for spillere, der kan tage os til det næste niveau, siger den norske manager til Goal.com og tilføjer:

- Det handler både om kulturen i omklædningsrummet og hvad vi gør hver dag på træningsbanen for at blive bedre. Liverpool og Manchester City er alt for langt foran på nuværende tidspunkt, og i midtugens spillede vi imod et Barcelona-mandskab, der sætter standarden i europæisk topfodbold.

Ole Gunnar Solskjær er dog bevidst om, at klubben ikke allerede i næste sæson kan forvente at hæve mesterskabspokalen over hovedet:

- Vi lever ikke i en fantasiverden. Vi ved godt, at det bliver hårdt og der skal træffes svære beslutninger fra min, Mike Phelan og klubbens side. Men vi skal blive bedre og vi vil derfor se spillerne udståle, at de vil være en del af det, slutter Ole Gunnar Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED