Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 13:27
Solskjær advarer sine spillere: Denne Basaksehir-duo skal vi passe på

Manchester United-træneren ved, at undertippede Basaksehir har spillere, som kan gøre ondt på The Red Devils.


Manchester Uniteds var i høj grad selv skyld i nederlaget ude mod Basaksehir, men de tyrkiske mestre har også flere profiler, som kan gøre det onde mod The Red Devils i aftenens kamp på Old Trafford.

Det er Ole Gunnar Solskjær og spillertruppen udmærket klar over.

- Demba Ba og Martin Skrtel viste deres erfaring og værdi for deres hold. Vi vidste, de var to rutinerede professionelle, som har prøvet lidt af hvert, og de viste bestemt også deres kvalitet, sagde Solskjær ifølge Manchester Evening News inden tirsdagens opgør.

- Men resten af holdet består også at tyrkiske landsholdsspillere, bosniske landsholdsspillere og norske landsholdsspillere. Der er masser gode spillere, og det er selvfølgelig altid dejligt at se Rafael igen. Jeg håber dog, det er mig, der smiler efter kampen og ikke ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED