AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 13:22
Sokratis: Liverpool er nemmere at forsvare sig mod end Burnley

Arsenal-forsvareren har tiltro til, at holdet får nemmere ved at holde Liverpool fra buret end Burnley i sidste weekend.


Sokratis skal passe på, at han ikke kommer til at skulle æde sine egne ord, men den græske midterforsvarer har en forventning om, at det bliver nemmere at forsvare sig mod Liverpool end mod Burnley i den forgangne weekend.

- Det er en anderledes kamp. Måske er den nemmere, for man skal ikke kæmpe på samme måde, men de går også efter at spille fodbold, fortæller Sokratis til London Evening Standard.

The Reds kan ellers prale af at være i besiddelse af én af Europas måske mest frygtindgydende fronttrioer. Grækeren anerkender også, at Liverpool har masser kvalitet oppe foran.

- Hvis de har en god dag, mens vi har en dårlig dag, så bliver det slet. Vi ved, det er svært, og vi har stort respekt, men den bedste måde at håndtere det på, er at spille vores eget spil, udtaler Sokratis.

Arsenal havde netop én af de føromtalte dårlige dage, da holdet sidst gæstede Anfield. 5-1 til Liverpool stod der på sluttavlen, da kampen blev fløjtet af. Sokratis satser dog på, at den kommende lørdags kamp ikke bliver en gentagelse.

- Det var ikke en kamp, hvor vi skulle have lukket fem mål ind. De havde straffespark, og vi lavede fejl, siger den græske landsholdsspiller.

- Jeg tror, denne kamp bliver anderledes, men vi skal forbedre os gennem det hårde arbejde op til kampen på træningsbanen.

Med nyankomne David Luiz på banen kan det være, at Arsenal-defensiven overrasker positivt, men det bliver vi klogere på lørdag.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED