AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 22:27
Sørloth om trøjenummer: De tror jo på mig

Alexander Sørloth ser sit trøjenummer som et udtryk for tillid i Crystal Palace.


Den tidligere F.C. Midtjylland-angriber Alexander Sørloth har fået fire indhop i Premier League i denne sæson, men har alt i alt haft en svær start på Selhurst Park.

Nordmanden har dog fået trøje nummer ni i denne sæson og det ser den 22-årige angriber som en tillidserklæring:

- Det er et godt tegn. Det betyder, at de har troen på mig, og de har jo også hentet mig for ganske mange penge. Jeg føler, at de har tro på mig, så jeg venter bare på, at jeg får chancerne, siger Sørloth til norske VG og fortsætter:
 
- Nieren er et nummer, som viser, at man er angriber og skal score mål. Det er et pres at få det nummer, og jeg blev egentlig rigtig stolt, da jeg fik det, siger Sørloth.
 
Alexander Sørloth skiftede i vinter FC Midtjylland ud med Crystal Palace og Englands. Han har indtil videre lavet et mål for klubben. Det kom i Carabao Cup-sejren over Swansea i slutningen af august måned. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED